Kavallerivägen 2c, 7 tr

Kavallerivägen 2c, 7 tr

Slutpris

3 995 000 kr


Rissne— Sundbyberg

Kavallerivägen 2c, 7 tr


Slutpris
3 995 000 kr

Rissne— Sundbyberg

Exklusiva materialval, dubbla balkonger och milsvid utsikt utan insyn

Denna fyra på sjunde våningen är en riktig pärla för den som söker en bostad utöver det vanliga. Lägenheten är genomgående utrustad med exklusiva materialval som både syns och känns i varje detalj.

Redan vid entrén välkomnas du av en rymlig hall med inbyggda garderober och gott om förvaringsmöjligheter. Golven är belagda med ett vackert ekparkettgolv som fortsätter genom hela bostaden. Väggarna är målade i lugna, neutrala toner som ger en känsla av harmoni och rymd.

Vardagsrummet är hjärtat i bostaden med stora fönsterpartier som inte bara släpper in rikligt med naturligt ljus utan också erbjuder en spektakulär utsikt över omgivningarna och bort mot horisonten. Här finns plats för både en stor soffgrupp och en matsalsdel invid balkongdörren. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en av de två balkongerna, där du kan njuta av solen från mitt på dagen hela vägen till en spektakulär solnedgång i ett helt öppet läge och oslagbar utsikt. Balkongen är inglasad och här sitter man varmt och gott mer än halva året!

Lägenheten har tre sovrum, varav ett master bedroom med egen balkong med sen kvällssol och morgonsol. De övriga två sovrummen ligger i fil och möbleras enkelt efter behov, vare sig det är som sovrum, barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Badrummet är rymligt och även det lyxigt inrett med varma färger på kakel och klinker, tvättmaskin och torktumlare, duschplats med takdusch och väggar i rakt klarglas. En extra gästtoalett finns också och även den är förstås inredd med exklusiva och smakfulla detaljer.

Denna unika bostad kombinerar en lyxig inredning med en känsla av hemtrevnad och funktionalitet, allt inramat av enastående utsikter från två balkonger. Det är en idealisk plats för den som söker en exklusiv och bekväm livsstil i med kort gångavstånd till tunnelbana, närservice och grönområden.

Vid Rissne centrum (250 m bort) ligger tunnelbanans blå linje som tar er in till stan på ca 15 minuter. Inom kort kommer Tvärbanans Helenelundsgren öppnas med hållplats, även den, bara 250m bort. Tvärbanan går via Bromma Flygplats, Bromma Blocks vidare till Alvik (där tunnelbanans gröna linje ansluter), Stora Essingen och till slut vidare mot Liljeholmen och Globen för att vända i Sickla. Planen är att den ska vara igång vid Rissne centrum under 2024 och helt klar, hela vägen via Kista till Helenelund under 2025.


Boarea
86 kvm
Avgift
4 938 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
7 av 9 (Hiss finns)
Såld
2024-05-30

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Kavallerivägen såldes av oss 2024-05-30. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Kavallerivägen.

Boka värdering

Basit Malik

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, hindi, punjabi, urdu ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.